Om bildgalleriet

Välkommen till Bjäre Släktrings nya bildgalleri! I samband med att vi uppdaterade hemsidan och flyttade den till en ny adress var det också dags att byta till ett modernare bildgalleri. Dels för att det gamla höll på att sluta fungera och dels för att tillverkaren inte längre utvecklade programvaran. Det sistnämnda innebar att risken för intrång ökade.

Vi är medvetna om att utseendet och funktionerna är delvis annorlunda, men hoppas att våra besökare ska vänja sig vid det nya och uppskatta de nya funktioner som tillkommit. Ett problem som uppstod i samband med flytten var hanteringen av de kommentarer besökare lämnat i det gamla bildgalleriet. Vi har flyttat med texterna, men har inte haft möjlighet att lägga in kommentarerna som individuella inlägg utan har samlat dem i bildbeskrivningarna. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

 Det går givetvis bra att lämna kommentarerna igen om det skulle vara något problem. Vi hoppas att ni finner bildgalleriet intressant och att ni fortsätter att hjälpa oss att identifiera och kommentera bilderna som finns utlagda där. 

Vi tar tacksamt emot bilder på både kända och okända personer och miljöer på Bjärehalvön för publicering i föreningens bildgalleri. Om du inte har möjlighet att scanna bilderna själv så kan vi ordna det i föreningen. 

Maila antingen Thommy Svensson på thommy@bjareslaktring.org eller Magnus Persson på magnus@bjareslaktring.org